« Takaisin

NIBE COMPACT 200 RST

Hinta:900.00 €

Lämminvesivaraajissa on teräksinen vesisäiliö, joka sisältää vaihtoehtoisesti rst, emali tai kupari korroosiosuojauksen.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö on tarkkuushitsattu ja hitsauksen jälkeen kemiallisesti puhdistettu, “peitattu”. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen laadun ja pitkän käyttöiän.

Ulkovaippa on pulverimaalattua teräslevyä ja päädyt iskunkestävää muovia.

Säiliön rakennepaine on 10 baaria r (1,0 MPa).

Helposti aseteltavaan paikkaan sijoitettu termostaatti on säädettävissä 80 °C:een saakka.

Vesisäiliö on eristetty hyvin lämpöä eristävällä, freonittomalla ja muotovaletulla eristeellä.

Lämminvesivaraajassa on pistokkeella varustettu kaapeli, joka liitetään 230 voltin maadoitettuun pistorasiaan, teho tällöin 1 kW. Halutessa varaaja vaoidaan liittää myös 400 voltin 2-vaiheverkkoon, teho tällöin 3 kW

Lämminvesivaraajat on varustettu ruostumattomallahalkaisijaltaan
80 mm:n liitäntäaukkoon asennetulla laipallisella sähkövastuksella , joka on helppo irrottaa esim. vesisäiliön sisäpuolista tarkastusta varten.

Lämminvesivaraaja voidaan ripustaa pystyasentoon seinälle liitännät alaspäin tai sijoittaa vaaka-asentoon lattialle takaseinä alaspäin.

NIBE EMINENT-E (emali) vaatii vapaan tilan suoja-anodin tarkastusta varten.

Seinälle asennettaessa käytetään mukana toimitettavaa ripustuskiinnikettä, joka kiinnitetään ensin seinään. Tämän jälkeen varaaja ripustetaan kiinnikkeeseen.

Lämminvesivaraajassa on valmiiksi tehtaalla asennettu venttiiliryhmä, joka sisältää sekoitus-, sulku-, takaisku-, varo- ja tyhjennysventtiilin.

Lisätiedot

TILAVUUS: 200L
TEHO: 1,0 kW vid 230 V 1-vaihe 3,0 kW vid 400 V 2-vaihe
PAINO: 67KG
MITAT K/L/S: 1310/600/615